tisdag 20 september 2016

Vi kämpar på i uppförsbacken


Det går lite trögt med hästarna. Även om formen på Parkes är god, så har det inte inbringat några inkomster sedan segern i juli. Detta möjligen på grund av motståndet, som är lite värre i rikstoton.

Vi gör ett nytt försök i ett V86 lopp på Bergsåker nästa onsdag. Därefter får vi väl kanske söka oss till lite enklare motstånd.

Daley var på besök på Bergsåkerskliniken förra tisdagen och inga större grejer, men däremot var det flera småhältor. Det var väl egentligen bara höger framknä och bakkotorna som inte uppvisade någon som helst hälta. Behandlades dock i bakknäna och i vänster framknä. Återbesök på måndag och är det OK då så hoppas jag hon "travar" igen. Med lite tur hinner vi om det stämmer för henne göra en chansning på premielopp någon av de sista skälvande dagarna där i elfte timmen i oktober.

Tror att hon klarar det lätt om hon håller sig på benen och är fräsch.

Odågan Willie Carr kastade omkull sig och var allmänt besvärlig innan jag åkte till Kreta på semester. Nu har han körts ett par gånger här hemma utan missöden med assistans på sidan av Janne Falk.
Ändå har jag bokat plats hos proffstränaren Micke M Andersson, som är den enda tränaren som håller till inne på Bergsåkers travbana för tillfället.
Han får göra ett försök på en lämpligare plats än här hemma på Storjorden. Det är för mycket stök och bök för att hålla på med en sån här strulig häst här nu när det byggs två hus och det är traktorer och lastbilar och allt möjligt längs vägen.

Imorgon ska han lämnas där.

Tråkigt för Parkin som får gå ensam utan kompis i någon månad.

Finns bilder på på "stollen" på den "andra" bloggen. Länk nedan.

Han är en fin häst förutom alla idéer...

http://www.bjornperssontrav.se/blogg16.htm 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar