onsdag 28 september 2016

Start ikväll


I Kväll startar jag och Parkes på V86.

Vi har tyvärr fått ett uselt utgångsläge med spår 8 bakom bilen. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det, men oavsett är det ju nära hem när man startar på Bergsåker.

Willie Carr är på Bergsåker hos proffstränaren Micke M Andersson och efter en inledning som var helt overklig, då han synade gruset nästan mer än han stod på alla fyra så verkar detha lugnat ner sig en aning. Ingen vagn på ännu, utan Micke vill "börja om från början".

Han har dock sagt att går det inte på fjorton dagar är det nog bara att lägga ner det hela. Han hade aldrig träffad på dummare häst i alla fall. Och jag är böjd att hålla med honom - även om hästen är snäll och vänlig, så är han väldigt besvärlig på många sätt när det inte är han som bestämmer.

Jag hoppas Micke får ordning på det.

Det gäller att nöta på tills han ger med sig. Och det har inte jag tid med här hemma då jag även har ett annat jobb att sköta och ett par andra hästar att ta hand om och träna.

Daley var på återbesök på Bergsåkerskliniken i förrgår och allt var perfekt vad det gällde böjproven. Inga hältor.

Problemet kvarstår dock.

Hon kan ändå inte trava.

Surt!

Parkin mår som en prins och enda negativa är väl att han nu går ensam i hagen. Han kan dock ha koll på tjejerna när han vill. Så det går ingen nöd på honom.

Hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar