onsdag 4 april 2012

Stor pokal

Hej igen.

Igår kväll var jag på Bergsåkers Hästägareförenings årsmöte. Parkin hade ju blivit utsedd till föreningens vinstrikaste äldre varmblod för 2011, så det vankades även prisutdelning.

Och då ville man ju gärna vara på plats och ta emot priset.

För utmärkelser är ju roliga att få. Nu var det ju "Junior" som fick den här, men ändå.

Priser är man ju inte speciellt van vid att få, definitivt inte i travsammanhang i alla fall och även om jag fått en del utmärkelser genom åren så har det sällan varit frågan om någon pokal, även om man även fått någon sådan är man spelade fotboll.

Jag har då aldrig fått en så stor pokal någon gång tidigare.

Den här var enorm.

Gigantisk pokal och blommor till PARKIN som blev utsedd till vinstrikaste äldre varmblod för 2011 av Bergsåkers Travhästägareförening.

Frågan är ju var jag ska ställa den.
Den passar ju inte in någonstans direkt i mitt hem ;)

Annars är det som vanligt. Körde Danskan i söndags ändå trots svullet knä, bara motion men hon var inte halt, vilket var precis som senast.

Svullnaden går dock ner minimalt som det verkar.

Ska ut nu och köra henne idag igen så får vi se vad som händer. Tur i oturen är ju underlaget som det egentligen inte går att träna "riktigt" på heller i nuläget även om hon varit helt hundraprocentig.
Är allt OK på onsdag nästa vecka så blir det provlopp igen. Har till och med lagt in om en semesterdag för att hinna med detta.

"junior" går för fullt nu uppe hos Henke, som nöjer sig med att betrakta honom från en annan träningsvagn under träningspassen.

Det är skötaren Hanna Svensson som kör för det mesta.

Båda är dock väldigt nöjda som det låter, så kanske det blir årsdebut inom några veckor.

Vi hörs

2 kommentarer:

  1. Jättegrattis till både dig och Junior! :D
    Det är både du och han värda tycker jag, efter alla års slit.

    Prevenue hälsar oxå ;)

    Kram

    SvaraRadera