lördag 25 juni 2016

Glad Midsommar på er


Långt mellan uppdateringarna men inte så mycket att skriva om. Men tar några rader så här under de sista skälvande Midsommarkvällstimmarna.

Sedan sista inlägget har jag varit till Östersund och kört trav. Parkes var riktigt bra än en gång men fick stryk men huvud och hals, så vi väntar fortfarande på första segern. Hästen känns bra men får nu lite lugnare och vi träna på lite innan nästa start som förhoppningsvis blir den 4 juli på Hagmyren. Två olika lopp, båda anmälda med spårförbehåll, så vi får väl hoppas på lite tur.

Fick böter igen på Östersund.

Den här gången för sen ankomst till defileringen (Första gången någonsin) Dubbla summan mot normalt dessutom. Var ju lite klantigt att nästan missa loppet, men när man placeras längst ifrån banan i ett litet annex utan vare sig möjligheter att se till banan eller höra utropen i högtalaren (där jag upptäckte efteråt att sladden var avsliten) så borde man ha lite överseende.
Måldomaren tyckte att det var eget ansvar som gällde.
Tur jag fick vara med i alla fall när jag kom ut på banan med en minut till start.

Vi har även varit och hälsat på Willie Carr i Fränsta där han är på sommarbete med fem andra småhingstar.
Han verkar ha det bra. Troligen blir han kvar där tills i september.

Willie Carr är inte svår att känna igen där han går med sina nya polare på hingstbetet i Fränsta. Foto: Amanda Persson ©

Daley tränar på och känns lite seg. Rockard och sandbana är kanske inte optimalt en sån stor unghäst men jag tror resultatet i slutändan kommer blir bra. Och faktiskt kör vi första banbesöket på måndag om allt ser ut som det ska.

Parkin verkar ha det bra på sitt bete. Har inte varit där pånågon vecka nu, men planerar att åka dit en sväng i morgon och kollar läget.

Trevlig fortsatt midsommar på er då kära läsare.

2 kommentarer:

  1. Alltid lika kul att läsa din blogg! Jag kommenterar sällan, men läser alltid. Ha en bra sommar och lycka till med hästarna!

    SvaraRadera
  2. Trevligt. Tack det samma :)

    SvaraRadera