söndag 23 december 2012

God Jul

Tänkte bara vara kortfattad idag.

Nu är det Jul IGEN.

Ett år går så oerhört fort nu för tiden.

Speciellt om man har roligt.

Och roligt har det varit mest hela tiden, i alla fall travmässigt.

Parkin har ju varit fantastisk hela året och det är bara att hoppas att han fortsätter utvecklas, eller i varje fall håller samma klass.

Han känns i alla fall pigg och glad i träningen. Han var lite slut både mentalt och fysikskt när han kom hem igen.

Det är INTE bara en dans på rosor att vara i proffsträning och gå de lopp han fått göra under året. För första gången märktes det i höstas, när han kom tillbaka att säsongen tagit rejält på honom.

Inte förrän det gått fyra-fem veckor här hemma så började han piggna på sig. Men nu är han lika glad och lekfull som han brukar vara igen.

Det känns bra att veta att han har det bra här hemma och förhoppningsvis så kan han ladda upp batterierna tillräckligt för att palla med ännu en säsong i den högsta eliten.

Om inte så finns ju alltid hans box på Storjorden kvar och väntar på honom.

I början eller mitten på mars är det tänkt att han ska till Henke igen. Tills dess tränar vi på som vanligt.

Danskan startar på i vinter då hon går bra på brodd. Hon känns som vanligt i träningen och tanken är väl att vi provar igen på Bergsåker den 5:e januari.

Norma kör jag ett par gånger i veckan. Jag aktar mig för backar, för att spara bakknäna på henne, men hon får springa på rejält. Häromdagen var hon faktiskt nere på 1,22 i ca 6-700 meter då hon försökte hänga på en bil här på Storjordenvägen.

GPS:en ljuger ju inte ,annars hade jag knappast trott att hon skulle kunna komma ner i såna farter redan. I alla fall inte i en speedcart...

Det var ju tänkt att Parkes skulle frysmärkas förra veckan. En av frysmärkarna blev dock sjuk så vi fick en ny tid i mitten av januari istället.

 Annars funkar det bra med henne.

Hon är väldigt läraktig, om än väldigt mamma-sjuk. Hon har börjat få ha på sig ett huvudlag en stund varje dag innan hon går ut i hagen och det funkar oerhört bra än så länge.

Det är väl dags för en sele också vad det lider men det är ingen brådska. Tänkte köra in henne efter nyår.

Träningen börjar dock inte förrän nästa höst.

God Jul på er då ni som läser detta.

2 kommentarer:

  1. God Jul!
    Läser alltid men kommenterar sällan...

    SvaraRadera
  2. God Jul själv Agneta. Kul att det är någon som läser här :)

    SvaraRadera