tisdag 10 maj 2011

På't igen

Nu är det redan dags för Parkin att göra sin andra start för Henke.

Det blir ett riktigt elddop för "junior" som aldrig mött så bra hästar som han nu möter på fredag på Bergsåker i ett "uttagningslopp" för "Sverige-loppet" vars final går på fredagen innan elitloppet på Solvalla..

Ska bli spännande att se om han räcker till.

Det blev bara nio startande och han står 20 meter bakom Pascal Laser som imponerade så oerhört när denne slog Prevenue för några veckor sedan, på för klassen fina 13,9 över kort distans och autostart.

20 meter bakom sig startar sedan jämngamla och stenhårde Ted Blågul som gått oerhört bra för Robert Bergh och redan sprungit in över 800 000 kronor.

Han får att bita i, lille Parkin...

Var och hälsade på honom idag och det såg bra ut. Han fick ett lättare pass som uppladdning inför fredagen och det kändes bra sa tjejen som körde honom.

Fick för övrigt ett nytt bud på honom idag via telefon, men tackade nej även till detta trots att det var på mer än vad Svanstedt bjöd i somras.

Får se om det beslutet blir rätt eller fel i slutänden.

Prevenue tränar på här hemma och känns riktigt stark och fin men kommer inte med någonstans. B-loppen i morgon blev dessutom inställda (för få anmälda) så det är bara att anmäla vidare.

Kollade med Överby stuteri igår men inget föl ännu för Norma

annars är det lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar