torsdag 6 februari 2014

Ändrade planer för Parkin


Fick ett samtal från Greger, Sofia Aronssons "kontaktman", Sofia är på kortsemester i USA (antagligen med pojkvännen Anders och hälsar på svärfar Åke)

Greger meddelade att det såg ut som det anmälts osedvanligt tuffa hästar till Bordeaux och att de istället för att ta en kostbar 60-mila tripp på vinst och förlust beslutat sig för att anmäla till Vincennes den 16 februari istället.

Klokt beslut eftersom man då  även kan se loppet direkt, tyckte jag.

Inget Bordeaux på söndag för Parkin alltså.

Däremot startar Bonden i V64-3 på Östersund på söndag.

Halvknackigt spår, spår 10 bakom bilen på kortlopp är inte idealiskt men betydligt bättre än om vi fått spår långt ut. Vi smyger och tar vad vi får. Har läst på lite och det känns som om Bosse Eköf är sugen på spets med den jag har rygg på och med lite tur kan jag hänga med från början till en bra position i såna fall.

Men osvuret är bäst.

"Bonden" känns oförändrat bra rent fysiskt. Hur det är med psyket det är ju en "dag för dag-fråga".

En fin slant hoppas jag på i varje fall.

Var till PH-Vet med Parkes också i tisdags. Allmän enomgång, böjprov och tandraspning samt borttagande av vargtänder.

Allt helt OK.

Hon hade ett balltramp vänster fram och det var det enda som störde något. Bra betyg annars på kors och muskulatur också, vilket tyder på att vi är på rätt väg.
Dessutom gick det förvånansvärt lätt att lasta. Hade hjälp av äldsta dottern Amanda som kom hem och assisterade sin far vid lastningen och vid besöket hos veterinären.

Tur man har snälla barn :)

Parkes tittar nyfiket bakåt när hon lastats i hästtransporten. Foto: Björn Persson ©

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar