måndag 27 juli 2015

Feber och diverse strul men Bonden är på G.


Händer inte så mycket av värde.

Parkin sprang ner i en "svacka" i banan i första sväng och det kändes som om han höll på att gå omkull. Redde ut det hela efter galopp. Kändes fin när vi körde ikapp, men ville inget trots lågt tempo sen. Var lite andfådd och hade 90 i puls efter måttliga 18,8/2100 meter.

När han gick 11,2 på Bollnäs för några år sedan hade han 82 i puls.
Han har inte haft någon feber och inte något speciellt snorig eller något sånt, och han tränar på nöjaktigt, men något är inte som det ska riktigt.
Kanske lite dåligt tränad på slutet innan hemfärden, eller så har han något skit i kroppen?

Vi tränar på och siktar mot Danneros guldlopp den 8:e augusti. Ove A Lindqvist hade lovat men har nu blivit avstängd så Krister Söderholm har lovat att köra om vi kommer med. Spännande att prova någon annan kusk.

Något skit i kroppen har definitivt Parkessom inledde förra veckan med 40 graders feber. Febern avtog på onsdagen men det var bara att stryka till det lopp som skulle ha gått i dag. Hon hade fått perfekt spår men det är som det är.
Dessutom har hon svullnat i bak-kotorna under nätterna. Konstigt är det då hon hade feber för 6-7 veckor sedan också.

Men kanske lillasyrran smittat henne med något den här gången då hon kom från betet? För Daley är väldigt snorig förutom att hon är mager som stryk och ser ut som en "benget".

Den ende som verkar opåverkad av det hela är stallets fjärde och sista häst, Quantum Bond han har ingen feber men är faktiskt lite blöt i näsan även han. Det hindrar dock inte honom från att träna som en demon. Tyvärr finns det inga lopp som passar så han fick ge sig iväg på ett Montékval idag på Dannero.
Lite överkurs att åka 13 mil för ett kval men det är som det är. Det var dock roligt att han såg ut att trivas med det livet.Han skötte sig väldigt bra och kvalade på 18,1. Det var bara andra gången i livet som han rds på en travbana och det såg spännande ut. Anna-Lena Forsberg har ridit både gångerna och jag tycker nog hon verkar lite optimistisk inför fortsättningen.
Vi anmäler till Gävle den 6:e.

Cash'em Online som jag ska köra i Amatör SM för kuskar den 15:e såg jag att provade V75 på Hagmyren. Fick en tung resa i dödens men höll bra till 6:e pris.
Jag hoppas hon slipper dödens det den 15:e.

Jag hoppas ni är där och stöttar :)

På återhörande

Cash'em Online gott gåendes över mållinjen i Amatör-SM uttagningen. Hoppas på repris den 15:e augusti. Foto: FotoFinish ©

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar